25/2

Allvarligt talat. Den här veckan har jag varit en pubertal satans enstöring. Värsta sortens hormonvrak med hemlängtan (ack Östergötland du sköna) och frustration över det mesta. Har försökt bottna och fylla alla svarta hål med chokladkakor, telefonsamtal och True Blood. Och det hjälper månne? Ha! Fördömelsen av frosseri och vällust gör att jag känner mig konstant uppsvälld kring magen och djävulsk över att alla får ligga hela jävla tiden, varje avsnitt, i den där förbannade vampyrserien.

Mamma kommer på besök i morgon. Jag har inte träffat henne på, ge och ta, två månader. Hon kommer att få mig på bästa humör.

Mellan varven (allt som oftast) fördriver jag i alla fall tiden med roligheter. Ta bara idag som exempel. Vårjackan, matmässa i Eriksbergshallen och en svindyr gudagod lunchdejt med mig själv trots att det är lönehelg för alla utom mig.

Tacka vet jag japansk råbiff, syltad shiitakesallad, wasabi, tryffel, edamamebönor och små ljuvliga kumminkex.

19/2

P.S.
ALKOHOLLÅS!
D.S

SPREAD THE LOVE 14/2


6/2

Beräknar mina senaste tre dagar i minuter utomhusaktivitet. Mellan två fingrar får jag det till en lagom kvarts dos.

Istället så jagar jag de perfekta surdegsrecepten inne i lägenheten, somnar sen middag i soffan framför samma avsnitt ur Ally McBeal, googlar "starta eget bidrag" och längtar efter fasta rutiner. De ser ut att komma snart. Jag känner det i hela kroppen (kan missta det för träningsvärk). Redan i veckan så har jag tre arbetspass och två intervjuer. Det är alltid en början. Drämmer mig själv med stor handflata, kraft och "lycka till" i ändan och affirmerar om något annat än matos och obekväma arbetstider. Håll dina tummar för mig!


DÖR MUSIKDÖDEN



1/2

Bokade in mig på en timmes morgonyoga.





Ja.




(Återkopplar. Känns som om att jag legat under en ångvält.)








RSS 2.0