START SPREADING THE NEWS

Just ja! Jag har varit i New York, levt grabbigt, gått och gått och ätit och gått och sett och shoppat och gått lite till tillsammans med tre väldans fina killar.

SÅHÄR VA

Funderar.
Linköping har tre bowlinghallar och Domkyrkan, allt beläget inom en radie på 500 meter. Om jag kommer hem med en amerikanare vore det nästan värre att guidea honom runt citykärnan och bjuda på en QP, än att ha honom kopplad i fjorton dar och låt'an kasta vatten i Trädgårdsföreningens avloppsbrunnar.

Åker till N to the Y i ottan. Misstänker att den här staden kommer att vara lite lite för liten när vi är hemma den 20:e.

DIREKT FRÅN VÄXT- OCH DJURRIKET

National Geographic har under dagen kommit att bli min nya favvohemsida, alla kategorier, här i cyberetern. Kika bara på den här. Det är den mest jolmiga, slibbiga, läbbiga och fascinerade bilden jag sett på länge. Dagens fråga: Vad föreställer fotot?

Förste man att gissa rätt, utan fuskeri, bjuder jag på bärs och hångel. Så. Gissa på!


TRETTONDAG

Världens bästvärsta julklapp från mor.

Gräsligt ceriserosa nyans som påminner mig om hur mycket jag avskyr ceriserosa (det finns ingen rättvisa i bilden). Jag kan inte slita ögonen från dom. Väger ett kilo styck, tar inte upp mer plats i handflatan än ett stycke guldhamster. Mamma tror att jag är klen. Gör allt för att överbevisa hennes antagande. Vaknar med förfärlig träningsverk efter gårdagens upprepade "triceps extensions" framför 2 1/2 men. Konstaterar: Jag är klen.


JANUARI. VÄLKOMMEN!

Om en veckan har jag mellanlandat i Reykjavik, boardat ett nytt plan, korsat Atlanten 4209.3 kilometer och satt mina fötter i New York. Vem hade kunnat ana det? Lika lite kan jag begripa att jag kom in på silversmideskursen. Lika lite kan jag förstå att jag kommer att få fortsätta på jobbet.

Januari lyser redan med alla förutsättningar till att bli 2011 års bästa månad.

"Year after year, 20-something women come to New York City in search of the two L's: Labels and Love".
Carrie Bradshaw

DEN FÖRSTA LÖRDAGEN PÅ ÅRET

Det borde vara mer regel än undantag att få klä upp sig i sina tjusigaste kreationer och äta lyxigt hemmasnickrade middagar, skåla med skumpa, leva rövare och fnittra i femstjärnigt sällskap. Tänk vilket fint avslut vi fick på 2010. Något vi gör om i slutet av året tycker jag.

Idag är det mer glåm än glam och glamm. Men(!), det är med ett leende på läpparna, gott samvete, som jag fullständigt struntar i att jag har ockuperat fåtöljen hela dagen. Ingen nöd på mig inte. Ivanhoe tillsammans med en skål brysselkål livar upp den allra tröttaste av själar på nyårsdagen.

Body and Soul pt.2

RSS 2.0