TORSDAGSMORGON 28/4

Igår köpte jag lösviktste för hundralappen. För exakt samma summa fick jag med mig Satan I Gatan från Åhléns (det kommer visst något gott ur alla medlemskort, rabattkuponger och tidningsurklipp). Årets kanske hittills bästa investering.

Tet smakar lite bättre bättre idag och jag känner mig lite snyggare.

HON DEN DÄR MAGGIO.


SOCKERCHOCK

Jaha. Ok. Höft i överkant/felberäknat.

TILLBAKABLICK


LÅNGFREDAG

Untitled from Bon Iver on Vimeo.


HEMVÄNDARPÅSK


FARMOR MED BROR

Idag skulle du fyllt 70 år. Det ska vi fira med de finaste holländska tulpaner i alla tänkbara färger.

EFTERMIDDAG 11/4

Det var varken hon eller jag, ingen annan än just precis du.
Det var varken då eller sen, inget annat än just precis nu, mellan fyra tegelfasader.
Där ute en mellanliten storstad i lågor.
Våreldar.
Brinnande hjärtan mellan kullserstenstorg och högt över orion.
Låtsaskärlek och lekande tungor mellan två par ben.
Här inne, mellan fyra tegelfasader, mer hänförd av berusning än uppsnärjd i aprils vällust.
Ett, två, tre svala andetag.
Fyra, fem, sex.

Hon kände ingen ånger och jag ingenting.

TORSDAGSMORGON 7/4

Det hör inte till vanligheten att jag ramlar hem i samma veva som det allt för hurtiga tidningsbudet har fullt upp med att dela ut nytryckta morgontidningar i grannarnas brevinkast. Inte heller att jag cyklar hem när det redan är ljust ute, innan det hunnit med, att på den lugnare sortens efterfester, äta nygräddade scones och dansat till stängning trots att mobilalarmet redan om ett par timmar ringer för uppstigning och en ny arbetsdag.

Men jag gillar det.

NATTEN ÄR UNG

Nydeklarerad. Gör kullerbyttor och blandade småsteg över skatteåterbäringen, ser förjävla snygg ut i allt jag tar på mig och bara måste fira att det är onsdag (lillördag*) med en härlig dos av Rebecca och Fiona och Platens.



*Lillördag är en svensk benämning för den vardag som anses vara lite festligare och då man till exempel äter godis/snacks, en finare middag eller går på restaurang, dans eller bio. Ordet kommer ifrån piglördag, vilken inföll på onsdagar, det var då pigan enligt traditionen hade ledigt eftersom hon inte fick vara ledig på den riktiga lördagen. Den vanligaste dagen för lillördagen att infalla på är onsdagen, men även tisdagen och torsdagen förekommer.
Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Lillördag

SPRING I BENEN


Bara måste inviga mockajackan för i år. På en gång och nu med det samma.
+ Two Door Cinema Club – Kids


UPP OCH NER


Igår gick jag på sparlågan tills varenda rörelse kittlade i kroppen. Fnittrade glatt åt min gladpackade bil, som faktiskt såg både snyggare, sportigare och helare ut med lite plastic fantastic.

Idag blir jag hysterisk över småsaker, svär över mitt kontrollbehov och skulle vilja spendera varenda en utav min bostadspoäng på en två- eller trerummare hos Stångåstaden.

Nåväl. Kommer på andra tankar. Bättre tankar. Typ som ett par dansanta timmar på Ågatan, återseenden och "for you I keep my legs apart".

RSS 2.0